Si të mbyllni karriget Tommy Bahama

Karriget Tommy Bahama janë një opsion i popullarizuar për plazhit të shpeshtë. Ndërsa këto karrige janë të lehta për t'u vendosur, ato mund të jenë pak të ndërlikuara për t'u mbyllur dhe rrafshuar. Fatmirësisht, këto vende mund të çmontohen shumë lehtë duke ushtruar presion në shiritin metalik para ose mbrapa nën sediljen. Pasi të keni shembur karrigen tuaj, gjithçka që duhet të bëni është të rrëshqitni në rripat e shpinës ose të mbani mbi dorezën e gomës për të transportuar sediljen në mënyrë të sigurt dhe të sigurt. Nga atje, është e thjeshtë të vendosni karrigen tuaj përsëri për daljet në të ardhmen e plazhit!

Mbyllja e Kryetarit

Mbyllja e Kryetarit
Vendosni këmbën tuaj në këmbën metalike të pasme të sediljes. Ndërsa karrige juaj Tommy Bahama është ende në pozicionin e drejtë, vendosni njërën nga këmbët tuaja në shiritin metalik të pasëm. Në këtë pikë, sigurohuni që të gjitha xhepat anësore dhe xhepat e ruajtjes janë bosh, kështu që asgjë nuk derdhet. [1]
Mbyllja e Kryetarit
Shtyni mbështetësen përpara për të palosur karrigen. Vazhdoni të shkelni shiritin metalik të pasëm ndërsa filloni të rrëzoni vendin tuaj. Shtrojeni pjesën e pasme të përparme me 1 dorë dhe lereni ulësen plotësisht. [3]
  • Kontrolloni që shiriti i peshqirit të pasëm është i sheshtë kundër pjesës së pasme të karriges pasi të keni mbyllur sediljen. [4] X Burimi i hulumtimit
Mbyllja e Kryetarit
Siguroni kapakun përgjatë pjesës së sipërme të sediljes. Gjeni gjysmën e kapakut plastik të bashkangjitur në një rrip në majë të mbështetëses. Për më tepër, shikoni për gjilpërën e theksuar plastike që është ngjitur në bazën e sediljes. Mbërthehuni të dy shtrojat në vend, në mënyrë që pjesa e mbështetëses dhe e sediljes të mos ndahen nga njëra-tjetra në tranzit. [5]
  • Kjo shtrëngim është identik me stilin që shihet në shumë pako fanny.
  • Shkundni karrigen për të hequr qafe çdo rërë të lirshme përpara se të filloni të mbani karrigen.
  • Sigurohuni që të tërheqni rripin e sipërm të shtrëngatës nën dorezë.
Mbyllja e Kryetarit
Rrëshqitni krahët poshtë rripave të mbushur për të mbajtur karrigen. Kërkoni për 2 rripat e mbushur që shkojnë paralel me njëri-tjetrin poshtë jastëkut të sediljeve. Sikur të vishni një çantë shpine, vendosni një krah nën secilën rrip dhe tërhiqni rripat mbi supet tuaja. Sigurohuni që vendi të jetë afër shpinës ndërsa qëndroni dhe ecni. [6]
  • Ky stil transporti është më i miri nëse keni nevojë për duart tuaja falas për sende të tjera, si çanta dhe batanije plazhi.
  • Përndryshe, ju mund të mbani mbi dorezën e gomës bashkangjitur në majën e mbështetëses për të transportuar karrigen.
  • Karriget e Tommy Bahama peshojnë vetëm 7 paund (3,200 g), kështu që ato nuk janë shumë të vështira për t'u transportuar.

Rihapja e sediljes

Rihapja e sediljes
Lëshoni kapakun që mban karrigen së bashku. Shtypni gishtat e jashtëm të shtrëngatës së brendshme. Ndërsa këto gjemba janë futur ende, nxirrni gungën e poshtme në një lëvizje të shpejtë dhe të shpejtë. Rrokullisni rripin e lartësisë në pjesën e pasme të mbështetëses për mbrojtje dhe varni gjilpërën e poshtme nën pjesën tjetër të sediljes. [7]
Rihapja e sediljes
Tërhiqni pjesën e mbështetëseve dhe jastëkut të sediljes deri sa vendi të zgjatet. Vendosni 1 dorë në majë të mbështetëses dhe një tjetër në buzë të jastëkut të sediljeve. Vazhdoni t'i tërhiqni këto pjesë, derisa vendi të jetë në pozicion të drejtë. Nëse dëshironi të rimarrni vendin tuaj, vendosni një presion të vogël nën krahun e djathtë ndërsa jeni ulur. [8]
  • Karriget e Tommy Bahama mund të rikthehen në 5 pozicione të ndryshme. Karrige nuk klikohet në vend ndërsa rregulloni, por lëviz me një lëvizje fluide. Nëse dëshironi, mund ta bëni sediljen të qëndrojë plotësisht e sheshtë. [9] X Burimi i hulumtimit
Rihapja e sediljes
Kontrolloni që të dy këmbët metalike të jenë të sigurta para se të uleni. Sigurohuni që karriges tuaj të vendoset një seksion i sheshtë, i guximshëm në tokë. Para se të uleni, ekzaminoni shpejt të dy shufrat metalikë për të siguruar që ato të jenë zgjatur plotësisht. Pas kësaj, ju jeni gati të uleni dhe të pushoni në karrigen tuaj Tommy Bahama! [10]
gswhome.org © 2020