Si të ndriçoni dhomën tuaj të jetesës

Një dhomë e gjallë drab mund të shndërrohet lehtësisht nga . Bojë e freskët dhe një udhëtim në një dyqan të mrekullueshëm për pajisje, mund të ndihmojnë në krijimin e një dhome me pamje të re.
Paint dhomën tuaj të ndenjes një ngjyrë të ndryshme! Shtë një ndryshim i madh, por është një mënyrë e caktuar për t'i kushtuar vëmendje të re një dhome të vjetër, të mërzitshëm. Për një dhomë të madhe të gjallë, ju mund të pikturoni të gjitha muret me një ngjyrë, por nëse po jetoni në një shtëpi më të vogël mund të zgjidhni një mur për të pikturuar dhe mbajtur të tjerët të bardhë, kështu që ngjyra e re nuk do të jetë aq mbizotëruese.
Blini jastekë që janë të butë, të butë ose me gëzof! Bleni ato në mënyrë që ato të përputhen me skemën e ngjyrave në dhomën tuaj të jetesës.
Blini vazo moderne, të freskëta dhe disa lule për të shkuar së bashku me to. Blini lule mëndafshi që janë realiste dhe përputhen me gjallërinë e dhomës. Ju mund t'i merrni këto nga shumica e vendeve. Ata nuk kanë nevojë për lotim dhe duken bukur.
Gjeni disa korniza të këndshme fotografish dhe mbushni ato me fotografi familjare ose pjesë interesante të artit modern.
Blini një shportë të vogël që duket bukur dhe mund të ulet diku në dhomë dhe të mbani revista dhe gazeta për të minimizuar rrëmujën.
Merrni disa qirinj të këndshëm! Do të habiteshit se sa bukur janë disa qirinj dhe mbajtësit e qirinjve janë. Pse keni nevojë të blini qirinj të mërzitshëm, të thjeshtë dhe të thjeshtë? Për të shtuar një prekje shtesë të luksit, blini qirinj aromatikë.
Përfundoni me një llambë moderne elegant për të shkëlqyer vërtet dhomën tuaj të jetesës!
De-rrëmujë atë për një atmosferë të qetë të çastit!
Importet e Pier 1 është një vend i shkëlqyeshëm për frymëzim.
Tregjet e frutave kanë një art interesant që zakonisht është shumë i lirë
Target dhe Walmart kanë korniza fotografish shumë të mira
gswhome.org © 2020